Blockchain en MIAX

Nieuwe markten

Deze zomer zijn er een hoop ontwikkelingen gaande. Niet alleen bij MIAX maar wereldwijd. Ik doel hiermee op Blockchain en de Bitcoin. Er is nu ook in Nederland een levendige valutahandel in Bitcoin en Altcoin en Henk en Ingrid willen hier meer van weten. Kunnen wij hier ook in investeren en wat zijn de risico’s? Hoe deze nieuwe markt en Blockchain werkt is uitgelegd door vele anderen voor mij. Wat het met MIAX te maken heeft ligt ik hier graag even toe.

Sinds dat ik gestart ben met MIAX houd ik mij bezig met trends en ontwikkelingen, niet alleen in branding- en marketingland maar in een breder spectrum. De wereldmarkt is interconnected en marketing is vaak een resultaat of gevolg van eerdere evenementen en acties. Je baseert je marketingcommunicatie immers op de ontwikkelingen in de markt en probeert hiermee je zakelijke groei te realiseren. Als je het goed doet kun je ontwikkelingen en trends voorzien, of zelf ontwikkelen en al van tevoren inzetten op veranderingen in jouw markten.

Invloed van Blockchain

Nu is Blockchain het nieuwe systeem dat ons huidige marktmodel compleet op de schop neemt. Blockchain zal invloed hebben op iedere markt en ook iedereen zal hiermee in de toekomst te maken krijgen. Jij dus ook. We staan aan de vooravond van een grote verschuiving van krachten. Je kunt dus niet vroeg genoeg beginnen je bezig te houden met deze ontwikkelingen. Het heeft immers invloed op, maar niet uitsluitend; overheid, rechtssysteem, zorg, banken, internationale handel, retail, food en ga zo maar door.

Ontwikkelingen

MIAX heeft als branding- en ontwerpbureau veel online marketing opdrachten. Wij ontwikkelen vaak websites en apps en daarmee houden we ons bezig met code schrijven; Javascript, PhP, HTML, Laravel, .NET etcetera. Blockchain is op zijn simpelst uitgelegd; Een database welke wordt onderhouden en gecontroleerd door een grote groep mensen. Ook deze database bestaat uit code, zowel versleutelde als niet versleutelde code. Omdat wij steeds vaker in aanraking kwamen met deze ontwikkeling en wij een aanbod kregen hier in mee te gaan hebben wij MIAX sinds juli 2017 gevestigd in een nieuwe startup hub bij Better Options – Euronext op Beursplein 5. Op deze locatie werken wij naast onze gebruikelijke projecten aan het ontwikkelen van Blockchain concepten.

Toekomst

Op het moment worden de eerste blockchain concepten uitgewerkt en ontwikkeld. Op de hoogte blijven van deze ontwikkelingen kan via dit blog. Heb je ook interesse in een samenwerking op dit vlak en wil je meer weten over de mogelijkheden die blockchain jouw organisatie kan bieden neem dan contact met ons op.

Michiel de Wijn – MIAX Branding & design

Tagged: , ,

CONTACT

Whatsapp met ons via:
+316 514 65432


Wij delen graag onze creativiteit met u. Neem snel contact met ons op en maak gebruik van onze vakkennis en expertise.