MIAX Branding & Design

kennis voor groei

lees meer..

Verhuisd

MIAX Branding & Design is verhuisd naar Amstel Business Park in Amsterdam. Tezamen met Bob Was Here zijn wij nu gevestigd in de creatieve hub van Raúl & Rigel Guerilla Marketing bureau. Wij zijn blij met onze nieuwe buren, ruimte en mogelijkheden voor samenwerkingen!

MIAX Branding & Design - Amstel Business Park

Doordat het pand doordrenkt is met creatieven kunnen wij floreren en gaan er nieuwe deuren voor elkaar open.

Vanuit hier gaan wij aankomend jaar onder andere onze huisstijl en website vernieuwen, diensten en producten assortiment vergroten en meer van ons laten horen. Maak je borst maar zeiknat, wij gaan knallen! En om dit heuglijke feit goed in te luiden houden wij een borrel en VRIJMIBO Kom je ook?

Vrijdag 18 maart is de openingsborrel met de jonge maar zeer getalenteerde band; Mr Stone and the Black Dogs.  Wij zorgen voor de borrelhap en drank.

Adres:

Willem Fenengastraat 16A
1096BN Amsterdam
Amstel Business Park

Komt dat zien!

Kom je langs? Mail dan je bedrijfsnaam en bezoekers naar [email protected]

De groei van een ontwerpbureau

Ontwerpbureau Amsterdam | MIAX Branding & Design

een persoonlijke noot van Michiel.

In 2010 werd het ontwerpbureau MIAX geboren. Als vormgever-marketeer begon ik aan het avontuurlijke bestaan van een jonge ondernemer. Ik groeide op in een gezin waar nog niemand ondernemer was. Ondanks dat was er in de familie altijd wel animo en ondernemersgeest aanwezig. Dat ik de eerste ondernemer van het gezin werd was een leuke bijkomstigheid. De sprong in het diepe was er niet minder om.

Tot op de dag van vandaag heb ik nog geen enkele keer spijt gehad van mijn besluit. Een eigen ontwerpbureau in Amsterdam had ik ooit wel van gedroomd maar niet dat het er in 2010 al van zou komen. Ik schreef MIAX in bij de KvK aan het begin van de lente op 23 maart. Niet echt een boeiende datum. Maar zoals mijn zwager (senior register accountant) goed is met cijfers ben ik goed met het beeld en gevoel. Het was immers een mooie zonnige dag. Zo’n typische lentedag waarbij je voelt en ziet dat de zomer voor de deur staat en de mooiste dagen van het jaar in aantocht zijn.

Nou bleek dat voor mij niet bij een aantal dagen te blijven. De afgelopen vier jaar tot op heden zijn wij succesvol gebleken. Hebben we mooie concepten bedacht, ontwikkeld en geproduceerd. Ik spreek hier in de wij-vorm omdat ik met MIAX niet alleen sta. Vandaag de dag werk ik met een team van zo’n tien freelancers en collega ondernemers, een zakenpartner en gemiddeld drie stagiaires. Met deze bundeling van kennis en kracht creëren wij groei met elkaar en bij onze opdrachtgevers.

Van oorsprong kom ik uit Haarlem, ben een half jaar in Spanje gaan wonen en wilde daarna naar Amsterdam. Een historische stad die innoveert, creativiteit ademt en nooit verveelt. Hier bleek het ondernemersklimaat optimaal. Elke dag doen zich nieuwe kansen voor, ontmoet ik mensen van buiten mijn eigen netwerk en loop ik zo nu en dan over van inspiratie. Deze overvloed van inspiratie en creativiteit geef ik graag door.

Mijn motto; elke lach die je geeft krijg je ook weer terug.

En elke dag word ik hieraan herinnerd, als ik zowel negatieve als positieve ervaringen opdoe. Mijn geloof in wederkerigheid heeft er mede voor gezorgd dat ik zowel op persoonlijk als zakelijk vlak de afgelopen vier jaar een flinke groei heb kunnen doormaken.

MIAX vaart er wel bij; Sinds kort hebben we een update in de huisstijl en strategie doorgevoerd waarvan u voor zich een deel van het resultaat ziet.

Het mocht even duren maar zoals wij en hopelijk u ook als geen ander begrijpt is het door-ontwikkelen van je eigen merk één van de grootste opgaves binnen het ondernemen en de bedrijfsvoering.

We zijn er nog niet en we zullen ook niet tevreden zijn met wat we nu hebben neergezet. Elke dag werken we aan MIAX en het verbeteren van onze merkwaarde. En precies dat zou u of moet u ook kunnen doen.

Merkwaarde wordt gecreërd door passie en motivatie; door ons, maar ook u en uw collega’s; werknemer of werkgever.

Wij als MIAX bieden daarbij de helpende hand. Voorzien in u in uitvoer van marketing communicatie uitingen waar u zelf de tijd, kennis of expertise niet voor in huis heeft.

Het mooie is dat wij hierbij verschillende disciplines met elkaar kunnen en laten werken. Strategie, online, print en expo. Allen zijn het eigen takken van sport. Maar in geheel staan ze elk in dienst van uw merk-identiteit. Door het creëren van samenhang en consistentie in merk-uitingen zorgen we dat het gewenste merk-imago van uw organisatie binnen handbereik komt.

Wij bieden u hiermee een unieke mix in samenhang met mijn enthousiasme en dat van mijn partners en collega’s. Met passie voor ons vak maken we uw opdrachten tot succesvolle producten.

Waarom de slogan; goed gemerkt, geen gelul? 

Heeft u dit blog helemaal uitgelezen dan denkt u vast; Hoezo, goed gemerkt geen gelul? Die kerel lult hier de oren van m’n hoofd! Ons credo; goed gemerkt geen gelul slaat op de uitvoer en inhoud van ons werk, niet lullen maar doen. En dat met uw merkwaarde in ons achterhoofd.

Als eigenaar, oprichter en creatieve duizendpoot wens ik u een heerlijke zomer en succesvolle start van het nieuwe seizoen.

NEEM CONTACT MET ONS OP OM BETER KENNIS TE MAKEN.

Met MIAX brengt u nieuw leven in de brouwerij!
Hartelijke groet,

Michiel de Wijn

Directeur, eigenaar  |  MIAX Branding & Design

gratis marketing brainstormsessie

Heeft u er wel eens aan gedacht, een brainstormsessie organiseren met collega’s of misschien zelfs één van uw opdrachtgevers?
Pak dan nu de kans om dit te realiseren. Bent u opdrachtgever van MIAX, lid van Ondernemersvereniging Amstelveen, MKB Nederland of VNO-NCW dan biedt MIAX u nu gratis de kans een brainstormsessie te houden.

klik hierOM UW GRATIS BRAINSTORMSESSIE TE BOEKEN

Bij deelname aan deze actie komt één van onze strategen bij u langs om met u en collega’s, businessclub of opdrachtgevers te brainstormen over een door u aangegeven onderwerp. U kunt hierbij denken aan de marketingstrategie van uw bedrijf, proposities van producten of diensten welke u levert of bijvoorbeeld de uitrol van een nieuwe marketing actie gericht op uw doelgroep.

Creatieve brainstorm met resultaat; een kijk in de toekomst

Innoveren is tegenwoordig noodzaak om het voortbestaan van uw bedrijf te garanderen. Door de laatste en nieuwe ontwikkelingen op online en technologie gebied ontwikkelen de verschillende markten zich in razend tempo. Wilt uw bedrijf zich ook verder ontwikkelen dan moet u er op tijd bij zijn. Stilstand is immers achteruitgang gebleken. Met een objectieve kijk op uw bedrijf, branche en doelgroep en bovenal een creatieve geest kan MIAX u helpen innoveren. Wij sturen u tijdens de brainstormsessie, geven onze kijk op zaken, ideeën en opbouwende kritiek. Na de brainstormsessie krijgt u een uitgeschreven debriefing waarmee u zelf aan de slag kunt. Kortom brainstormen met resultaat. Een handvat voor innovatie en tegelijk een mooie gelegenheid voor teambuilding.

 

CONTACT

Whatsapp met ons via:
+316 514 65432


Wij delen graag onze creativiteit met u. Neem snel contact met ons op en maak gebruik van onze vakkennis en expertise.